Voorwaarden

Home » Voorwaarden

Fair data

Onderzoeksbureau Bureau Lahaut is lid van de Marktonderzoek Associatie (MOA). Wij onderschrijven de internationale ICC/ESOMAR gedragscode voor markt- en sociaalwetenschappelijk onderzoek. Daarnaast onderschrijven wij de Integriteitscode voor Statistisch en Analytics Onderzoek van MOA/VBO/VSO. Bureau Lahaut werkt volgens de Gouden Standaard van het CBS. Alleen organisaties die lid zijn van de MOA, en daarmee voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van de omgang met persoonsgegevens, mogen het Fair Data keurmerk voeren. Data en privacy zijn bij ons in vertrouwde handen. Lees verder.

Algemene Voorwaarden

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van de MOA zoals vastgesteld door het Bestuur op 19 juni 2020. U kunt onze Algemene Voorwaarden via onderstaande knop downloaden.

Disclaimer

Hoewel de website Bureau Lahaut met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. Wij hebben ons aangesloten bij de gedragscode van de Marktonderzoek Associatie (MOA). De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft deze gedragscode goedgekeurd.