Over Bureau Lahaut

Home » Over Bureau Lahaut

Welkom bij Bureau Lahaut!

Wij zijn een integer en flexibel onderzoeksbureau in Maastricht. De (markt)onderzoeken die wij uitvoeren variëren van relatief eenvoudig tot heel ingewikkeld. De meeste opdrachtgevers behoren tot de culturele – of de publieke sector. Maar ook het bedrijfsleven weet ons steeds vaker te vinden. Het leveren van kwaliteit in alle fasen van het onderzoek staat bij ons hoog in het vaandel. De onderzoeken die wij opleveren zijn relevant, representatief en betrouwbaar. Dit is de reden dat opdrachtgevers – uit welke sector dan ook – vaak bij ons terugkomen.

Geschiedenis van Bureau Lahaut

Bureau Lahaut is in Amsterdam opgericht en sinds 2016 werken wij gestaag aan onze reputatie als betrouwbare en integere onderzoekspartner. Dimitri Lahaut is eigenaar en oprichter. Daarvoor was hij werkzaam als senior onderzoeker bij het kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid, de Boekmanstichting. Hij heeft 20 jaar ervaring met kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden. Hij studeerde Vrijetijdswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

Onze missie

Wij willen de behoeften en verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. We zijn meer dan zomaar een onderzoeksbureau; we willen de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Dit bereiken we door gedrevenheid, creativiteit en flexibiliteit. Wij zijn lid van Data & Insights Network. Wij onderschrijven de internationale ICC/ESOMAR gedragscode voor markt- en sociaalwetenschappelijk onderzoek.

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in zowel kwantitatief als ook kwalitatief onderzoek. Of u nu op zoek bent naar een deskresearch, datavisualisatie of enquête-onderzoek, u kunt erop vertrouwen dat u bij ons de juiste oplossing vindt.

Contact met Bureau Lahaut

We kijken ernaar uit om met u samen te werken! Als u vragen heeft, meer wilt weten over onze onderzoeksdiensten, of gewoon een gesprek wilt aanknopen, neem dan gerust contact met ons op.

Onderzoeker Dimitri Lahaut woont en werkt in Maastricht
Dimitri Lahaut is eigenaar/onderzoeker bij Bureau Lahaut