Over Bureau Lahaut

Home » Over Bureau Lahaut

Integer onderzoeksbureau in Maastricht

Bureau Lahaut is een (markt)onderzoeksbureau in Maastricht. Wij doen onafhankelijk toegepast sociaalwetenschappelijk onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken.

Wij nemen u het volledige onderzoekstraject van enquête tot data-analyse en rapportage uit handen. Ook delen van het onderzoeksproject kunt u aan ons overlaten. Wij voeren allerlei type onderzoeken uit: variërend van klanttevredenheidsonderzoek tot marketingonderzoek en data-analyse.

Bureau Lahaut presenteert onderzoeksdata op een aantrekkelijke wijze. Goed vormgegeven datavisuals helpen ons hierbij. Naast enquêtes en kwalitatieve onderzoeksmethoden zijn er tegenwoordig tal van nieuwe onderzoeksmethodes om data te verzamelen.

Wilt u meer informatie over wat onderzoeksbureau Bureau Lahaut voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 020 – 211 76 65 of vul het contactformulier in.

Bureau Lahaut is gevestigd aan de Avenue Ceramique 222 in Maastricht. Het kantoor is centraal gelegen op 5 minuten loopafstand van Maastricht Centraal.