Bureau Lahaut is verhuisd

Bureau Lahaut is verhuisd

Naast de Wiebengahal staat het Bonnefantenmuseum

Bureau Lahaut is per 1 mei 2023 verhuisd naar de Avenue Céramique 222 in Maastricht. Wij hebben ons gevestigd in de Wiebengahal. Dit is een voormalige fabriekshal in de wijk Céramique in Maastricht. Gebouwd in 1912 was het pand oorspronkelijk bedoeld voor de productie van sanitair. Tegenwoordig huisvest de Wiebengahal het Limburgse restauratie atelier SRAL, dat restaureert voor Limburgse musea, bedrijfscollecties & kerkelijke instellingen (Bonnefanten, z.d.). Ook Viastory is er gevestigd, een creatief bureau dat zich bezighoudt met communicatie en marketing (viastory, z.d.). Daarnaast zijn de projectontwikkelaar 3W en de duurzame woningbelegger- en verhuurder Vesteda in het pand gevestigd. Naast de Wiebengahal staat het Bonnefantenmuseum voor beeldende kunst.

Bureau Lahaut is het onderzoeksbureau voor de kunst- en cultuursector. Daarnaast verzamelen wij data en geven een algemeen inzicht in de cultuursector om zodoende de sector als geheel te versterken.

Het nieuwe kantoor van Bureau Lahaut is centraal gelegen, op 5 minuten loopafstand van Maastricht Centraal. We zien uit naar verdere samenwerking met u vanuit deze nieuwe locatie. Graag tot ziens in ons nieuwe kantoor!