Over Bureau Lahaut

Home » Full service onderzoeksbureau » Over Bureau Lahaut

Integer onderzoeksbureau in Amsterdam

Bureau Lahaut is een marktonderzoeksbureau in Amsterdam. Wij doen onafhankelijk toegepast sociaalwetenschappelijk onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken.

Wij nemen u het volledige onderzoekstraject van enquête tot data-analyse en rapportage uit handen. Ook delen van het onderzoeksproject kunt u aan ons overlaten. Wij voeren allerlei type onderzoeken uit. Variërend van klanttevredenheidsonderzoek tot marketingonderzoek en data-analyse.

Bureau Lahaut presenteert onderzoeksdata op een aantrekkelijke wijze. Goed vormgegeven datavisuals helpen ons hierbij. Naast enquêtes en kwalitatieve onderzoeksmethoden zijn er tegenwoordig tal van nieuwe onderzoeksmethodes om data te verzamelen.

Wilt u meer informatie over wat onderzoeksbureau Bureau Lahaut voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 18 28 92 15 of vul het contactformulier in.

Bureau Lahaut is gevestigd aan de Herengracht 62 in Amsterdam. Het kantoor is centraal gelegen op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal.